Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 13/8

Κριός


Σήμερα θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία μπορεί να έχεις ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά θα διαπιστώσεις πως θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο από τον αναμενόμενο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να μη σε αφήνει να ξεκουραστείς καθώς θα σου υπενθυμίζει με τον τρόπο της δουλειές και υποχρεώσεις.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει θέληση, αντοχές και πείσμα, τρία στοιχεία που θα είναι ιδανικά για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις καθημερινότητας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι τον υπερβάλλων ζήλο σου και την εμμονή σου  με την τελειότητα η οποία μπορεί να σου κοστίσει ουσιαστικό χρόνο!

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα σε υποστηρίξει και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές της καθημερινότητας ή θα φροντίσει να σε ξεκουράσει μετά από μία απαιτητική ημέρα οπότε επεδίωξε την επαφή μαζί του! Αν  είσαι ελεύθερος/η, η μαχητικότητα με την οποία θα αναλάβεις κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσει θαυμαστές στη δουλειά σου.

 

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε βοηθά να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και -το κυριότερο- μπορούν να χαλαρώσουν. Μία καλλιτεχνική ενασχόληση η μία δραστηριότητα όπως είναι κάποια δουλειά του σπιτιού είναι ικανή να σε ξεκουράσει, για αυτό επεδίωξε να ασχοληθείς με κάτι προκειμένου να διοχετεύσεις την ενέργειά σου.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε οτιδήποτε και αν επιλέξεις να ασχοληθείς σήμερα ακόμα και αν είναι κάτι απλό, καθημερινό. Το πάθος σου σε οτιδήποτε και να κάνεις θα υπερισχύσει και αυτό θα το προσέξουν και όλοι όσοι θα σε συναναστραφούν!

Σήμερα η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς το πάθος σου θα σας φέρει πολύ κοντά. Αν  είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου εγείρει έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να  την ερωτευτείς!

 

Δίδυμοι

Σήμερα  που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο δεν αποκλείεται να σου χαρίσει μία νοσταλγική διάθεση που θα σε κάνει να θυμηθείς γεγονότα του παρελθόντος.  Η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία ιδιαίτερη έφεση στα παράπονα καθώς θα είναι αυτά που θα θυμηθείς πρώτα από όλα! Δεν αποκλείεται να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου στους γονείς σου για κάτι που είχαν κάνει κατά το παρελθόν. Το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να πεισμώσεις και να μην δεχτείς να ακούσεις  τη γνώμη των άλλων. Από την άλλη θα σου χαρίσει εξαιρετική ικανότητα να πείσεις τους άλλους πως έχεις δίκιο για οτιδήποτε, για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς με αυτό το ταλέντο σου και να  αφήσεις τα παράπονα.

Σήμερα  έχεις μία εξαιρετική ικανότητα να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε πεις και θα είναι πάρα πολύ εύκολο να υπερισχύσει η δική σου γνώμη σε ένα ζήτημα που θα συζητήσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει διακριτικά αλλά θα εξελιχθεί σε «υπολογίσιμη δύναμη» στην προσωπική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις νέα από συγγενικά σου πρόσωπα τα οποία θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η καθώς θα τα δεις ως μία ευκαιρία για συζήτηση!  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να τονίζει την ανάγκη σου να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις που θα κάνεις. Ιδιαίτερη  προτίμηση θα δείξεις σε συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες ιδιαίτερα αν έχεις να τους δεις καιρό και νιώθεις τύψεις για αυτό. Το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε σχέσεις που αξίζουν για εσένα και να  τις κάνεις ακόμα πιο δυνατές. Το δέσιμο που θα νιώσεις με κάποιους ανθρώπους θα είναι έντονο και η επαφή μαζί τους θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Σήμερα  θα παρατηρήσεις πως  η επαφή με αγαπημένους σας ανθρώπους θα βελτιώσει τη σχέση με το/η σύντροφο σου καθώς θα σας κάνει να σκέφτεστε και να επικοινωνείτε σαν μονάδα και όχι σαν δύο άτομα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που κινείται στο περιβάλλον σου θα προσπαθήσει να σου δείξει πως δεν σε βλέπει φιλικά.

 

Λέων

Σήμερα έχει ξυπνήσει ο λογιστής μέσα σου για αυτό από το πρωί θα ασχολείσαι με οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις λογαριασμών προκειμένου να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία τάξη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ενισχύει την εργατικότητά σου προκειμένου να μπορέσεις να τη διοχετεύσεις στα θέματα που σε απασχολούν, που σήμερα δεν είναι άλλα από τα οικονομικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει  με  τον  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να επιτύχεις συμφωνίες ή διευθετήσεις. Τα μεγαλύτερα σου χαρίσματα σήμερα θα είναι η πειθώ σου και η διαισθητική σου ικανότητα και αυτά τα δύο σε συνδυασμό μπορούν να κάνουν θαύματα. Οι διαπραγματευτικές ικανότητες θα είναι εξαιρετικές για αυτό χρησιμοποίησε τες όπου χρειάζεται!

Σήμερα ενδέχεται να έρθεις σε ρήξη με τον/τη σύντροφό σου για κάποιο οικονομικό θέμα όμως δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε αυτή τη μέθοδο, καθώς η πειθώ σου θα είναι αρκετή για να  τον/ην κάνεις να συμφωνήσει μαζί σου χωρίς εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  η διαισθητική σου ικανότητα θα σε βοηθήσει να  καταλάβεις τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει μεταβαλλόμενη διάθεση η οποία θα αλλάζει πάρα πολύ εύκολα, ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα δέχεσαι από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση. Θα πρέπει να προσέξεις πως θα τη χρησιμοποιήσεις καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά πιεστικός/η και επίμονος/η απέναντι στους στενούς σου συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Αν  έχεις κατά νου  σημαντικές αποφάσεις σήμερα κάνε ένα βήμα πίσω και αφουγκράσου τη διαίσθησή σου καθώς αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή.

Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεσαι ένα βήμα μπροστά από τον/τη σύντροφό σου  και αυτό θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο καθώς θα προλαβαίνεις τις σκέψεις του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα και δεν πρόκειται να σε αφήσει αδιάφορο/η.

 

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να κατεβάσεις λίγο ταχύτητα καθώς η  Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να  βρεις τρόπο να ξεφύγεις έστω και για λίγο από την καθημερινότητα. Πολλά  πράγματα από αυτά που κάνεις σε καθημερινή βάση θα σου φαίνονται ανυπόφορα, κουραστικά και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βρεις ισορροπία καθώς θα σου υπενθυμίσει πως το να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου είναι το μεγαλύτερο σου όπλο. Πιθανό να το παρατηρήσεις και εσύ πως μπορεί να έχεις ανάγκη από ξεκούραση αλλά από αύριο θα επανέλθεις δριμύτερος/η!

Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να βλέπεις πίσω από τα λόγια του/της συντρόφου σου και αυτό είναι ένα εξαιρετικό ατού σου που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Αν είσαι ελεύθερος/η  σχεδόν δεν θα καταλάβεις τον τρόπο που θα σε πλησιάσει κάποιος/α που τον/ην ενδιαφέρεις!

 

Σκορπιός

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο θα σου χαρίσει εξαιρετική διάθεση για να ασχοληθείς με φίλους σου, και να τους προτρέψεις να λάβετε όλοι μαζί μέρος σε μία κοινή δραστηριότητα ή σε ένα εθελοντικό σκοπό. Το τρίγωνο  που σχηματίζει  με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σου χαρίσει την ικανότητα να καταλάβεις διαισθητικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και να πράξεις ανάλογα.  Σήμερα βέβαια επειδή θα έχεις την τάση να παθιάζεσαι με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς ακόμα και αν αυτό είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι παρέα με τους φίλους σου, πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η για να μην το παρακάνεις!

Οργάνωσε μία βραδιά στο σπίτι για επιτραπέζια παρέα με τον/τη σύντροφό σου και τους αγαπημένους σας φίλους και δεν θα θέλεις τίποτα άλλο για να περάσεις μία όμορφη νύχτα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις πως κάποιος/α από το φιλικό σου περίγυρο σε φλερτάρει ανοιχτά και θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις από το φλερτ του/της!

 

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις αρκετές επαγγελματικές ανησυχίες οι οποίες δεν θα σου αφήσουν το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση να ασχοληθείς με κάτι άλλο πέρα από αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε  βοηθά να εστιάσεις σε λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν εξαιρετικά στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εργατικός/η καθώς δεν θέλεις να αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, διαισθητικά. Από την άλλη θα σου δημιουργήσει μία ροπή σε ίντριγκες και συζητήσεις «κάτω από το τραπέζι» και θα πρέπει να προσέξεις, καθώς αν πέσεις σε αυτή την παγίδα θα είναι σαν να παίζεις με τη φωτιά.

Σήμερα  μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για το επόμενο βήμα μαζί του/ης, που θα εξελίξει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία επαγγελματική σχέση  έχει πιθανότητες να μεταμορφωθεί σε αισθηματική.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα βρεις ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα σου υπενθυμίζει συχνά-πυκνά  πως ακόμα βρισκόμαστε στο καλοκαίρι. Μία επίσκεψη σε αγαπημένους σου συγγενείς,  κουμπάρους και ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος ή μία απόδραση σε κοντινό προορισμό είναι μερικές από τις σκέψεις της ημέρας που καλό θα ήταν να πραγματοποιήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο θα ενισχύσει την ανάγκη σου να ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σε ευχαριστούν.  Σήμερα βέβαια θα έχεις την τάση να βαριέσαι εύκολα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς θα  σε κάνει να θεωρείς δεδομένα τα πάντα.

Σήμερα επίλεξε να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον/τη σύντροφό σου, κάτι  που δεν κάνετε συχνά, καθώς η μονοτονία θα σε κουράσει πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι άνθρωποι που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας.Υδροχόος

Σήμερα  δεν θα είσαι τόσο αισιόδοξος/η όσο είσαι συνήθως και θα έχεις την τάση να ασχοληθείς ιδιαίτερα με ζητήματα του παρελθόντος, ζητήματα που έχουν τελειώσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και με καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει ανεξίτηλες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα πως οι πληγές του παρελθόντος είναι η δύναμη του παρόντος και οι εμπειρίες είναι πολύτιμες. Η ημέρα είναι  βοηθητική και για οικονομικά ζητήματα καθώς οι κινήσεις σου σε τέτοιου είδους θέματα θα σε βγάλουν κερδισμένο/η!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  συζητήσεις ένα θέμα που υπήρχε με τον/τη σύντροφό σου διαφορετικά θα είναι δύσκολο να το προσπεράσεις και να ηρεμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

 

Ιχθύες

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε είναι συνεργάτες σου είτε ο/η σύντροφος σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα καθώς θα έχουν ανάγκη τη γνώμη σου και εσύ θα έχεις ανάγκη τη δική τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί την ουσιαστική και όχι τυπική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να προσεγγίσεις με πάθος οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να φανείς πιεστικός/η προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους λόγω του υπερβολικού ενδιαφέροντος για αυτούς.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι η κινητήριος δύναμη σου για αυτό επεδίωξε την επαφή μαζί του/ης καθώς θα σε βοηθήσει  ποικιλοτρόπως. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τι μέλλει γενέσθαι με μία νέα γνωριμία αρκεί να αφήσεις τη διαίσθησή σου ελεύθερη.

Πηγή : e-zwdia.gr