Υβόννη Μπόσνιακ-Αντώνης Ρέμος: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού

Μετά από 8 χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας κόρης ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Το ζευγάρι μπορεί να ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μην αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα όμως τα μέσα δε γινόταν να μην ασχοληθούν με το ευτυχές γεγονός.

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτές είναι οι άγνωστες λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο γάμο!

Σήμερα μάλιστα έγινε γνωστό και ποιοι είναι εκείνοι που θα παντρέψουν το ευτυχισμένο ζευγάρι. Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε η ίδια η νύφη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. Η Υβόννη δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου και μια του Κώστα Πηλαδάκη προδίδοντας την κουμπαριά τους.

Η επιλογή των δυο αυτών προσώπων δεν είναι τυχαία. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο επιχειρηματίας είναι πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού και δίπλα τους σε κάθε δύσκολη ή ευχάριστη στιγμή. Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αναπτύξει μια πολύ στενή φιλία με την Υβόννη Μπόσνιακ από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν τηλεοπτικά στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» ενώ ο Κώστας Πηλαδάκης είναι επιστήθιος φίλος του τραγουδιστής και βράχος σε δύσκολες στιγμές, όπως στην περιπέτεια που είχε με την ομάδα του Ηρακλή.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι ήδη μια φορά κουμπάρα με την Υβόννη και τον Αντώνη αφού έχει βαφτίσει την κόρη τους Έλενα.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις την Υβόννης.

That’s what is coming out when you love someone very much ….. #photography #hobby #love #mariampekatwrou ekatwrou

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on Jul 18, 2018 at 6:13am PDT

Κυρίες & Κύριοι….ο Κουμπάρος μου!!!!! #iphotohraphpeopleilove #hobby #piladakis

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on Jul 23, 2018 at 3:47am PDT