Νέος έρωτας για τη Νίκη Λάμη με 59χρονο επιχειρηματία;

 

Η Νίκη Λάμη δεν συνηθίζει να προκαλεί με την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα social media, οπότε δεν γνωρίζουμε και πολλά για τις σχέσεις της. Όμως, κάποιες εξελίξεις την έχουν φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού φαίνεται να προχώρησε στη δημιουργία νέας σχέσης.


Συγκεκριμένα, η ηθοποιός διατηρούσε μακροχρόνια σχέση 6 περίπου ετών με τον 45χρονο καπετάνιο Χρήστο Μεταλληνό. Αν και είχαν κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, δεν ήταν λίγοι όσοι μίλησαν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που μακάρι να είχε μέλλον. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια, καθώς αποφάσισαν να χωρίσουν φέτος τον Ιανουάριο, με τη Νίκη να προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Σύµφωνα µε τη “Real Life“, έχει βρει πλέον τον έρωτα στο πρόσωπο του 59χρονου επιχειρηµατία Παναγιώτη Γεροδήµου, ιδιοκτήτη γνωστού ιταλικού εστιατορίου στο Κολωνάκι. Επίσης, ασχολείται και με τη θεατρική παραγωγή στα θέατρα «Γκλόρια» και «Κιβωτός», µαζί µε τον Τάσο Παπανδρέου.

Αν και αναφέρεται πως η σχέση τους µετράει µόλις λίγους µήνες, φαίνεται να υπάρχει κάτι πολύ δυνατό ανάμεσά τους. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στην οδό Λουκιανού, όπου βρίσκεται το εστιατόριο του Παναγιώτη Γεροδήµου, ενώ όταν μάλιστα έφτασαν στην πλατεία Κολωνακίου φιλήθηκαν κανονικά χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέµµατα.