Δείτε πώς σχολίασε ο Ντάνος τον τελικό του Survivor 2!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να είναι ο νικητής του Survivor 2017 και να έχει περάσει κιόλας ένας χρόνος από τη νίκη του, εξακολουθεί όμως να συγκεντρώνει πάνω του το ενδιαφέρον των Μέσων όσο λίγοι. Έχοντας ξεχωρίσει για την αυθεντικότητα και απλότητά του, αριθμεί πλέον πολλούς fans και οι τηλεοπτικές εκπομπές δεν σταματούν να τον διεκδικούν για καλεσμένο τους.


Χθες λοιπόν ολοκληρώθηκε και ο φετινός κύκλος του Survivor, με τον Ντάνο να θέλει να κάνει τη δική του σχετική δήλωση και να συγχαρεί το νικητή, Ηλία Γκότση. Με μία ανάρτησή του στο Instagram όπου και απεικονίζεται ο Ηλίας με το τρόπαιο, είπε: «Ηλία Γκότση, συγχαρητήρια για τη νίκη σου🏆👍🏻 είσαι λεβέντης – κρατά το κύπελλο ψηλά! Ενα μεγάλο μπραβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν – μας συνδέει η ίδια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία #danoslife @ilias__gkotsis»

Ηλία Γκότση, συγχαρητήρια για τη νίκη σου🏆👍🏻 είσαι λεβέντης – κρατά το κύπελλο ψηλά! Ενα μεγάλο μπραβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν – μας συνδέει η ίδια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία 💪🏻#danoslife @ilias__gkotsis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@official_danos_ga) στις 14 Ιούλ, 2018 στις 1:32 πμ PDT